Izgő-mozgó mozgásfejlesztő torna

Izgő-mozgó mozgásfejlesztő torna

Izgő-mozgó mozgásfejlesztő torna a PMHK-ban

Hamarosan szeptember, és természetesen izgalmas és sokszínű ősz vár Önökre, ha Velünk tartanak.

A megszokott csoportfoglalkozások mellett indulnak egészen különleges új foglalkozások, melyeket ezúton szeretnénk bemutatni Önöknek.

Elsőként következzen az Izgő-mozgó torna: Szeptember elején indul Izgő-mozgó mozgásfejlesztő torna 1-3 éves gyerekek számára. A foglalkozást tartja: Kopácsi-Péter Dorka gyógypedagógus A foglalkozás vezetőjéről néhány szó: Kopácsi - Péter Dorka Gyógypedagógus, tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos tanár, pszichopedagógus terapeuta, autizmus spektrum zavarok pedagógiája szakirányt végzett gyógypedagógus, ELTE BGGYK gyakorlatvezető, mozgásfejlesztő

2009-ben szerezte diplomáját az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán. Útja 2011-ben az Autizmus Alapítványhoz vezetett, ahol megtanulta a szakma csínját-bínját. 2015 őszétől az ELTE BGGYK gyakorlatvezetőjeként segíti az egyetemi hallgatókat. 2018-ban kezdte meg a munkát jelenlegi munkahelyén, az Óbudai Mesevilág Vízi Tagóvodájában. Mint az óvoda gyógypedagógusának a sajátos nevelési igényű és a beilleszkedési, tanulási és magatartási nehézségekkel küzdő gyerekek ellátása a feladata. 2019 óta pedig már az óbudai Pitypang Művészeti Óvoda gyógypedagógusa is. Nagyon szeret ismereteket átadni, szívesen osztja meg tudását. szakembereknek és szülőknek is tart szakmai előadásokat.

Főbb továbbképzések: 2012 Autizmussal élő gyermekek célzott pedagógiai ellátásának elméleti és gyakorlati alapjai 2013 Fejlődésmenetükben súlyosan akadályozott (FSA) személyek kommunikációs szakembere 2015 Autizmus spektrum zavarok pedagógiája szakirányú diploma 2020 Bevezetés a kutyával támogatott óvodai, általános iskolai és középiskolai foglalkozások elméletébe és gyakorlatába. A kutyával támogatott foglalkozások mozgás-és képességfejlesztésének lehetőségei” képzésen 2023 Izgő-mozgó mozgásfejlesztő torna 1-6 éves gyermekek számára 2023 Magical Baby Spa foglalkozás vezetőnek tanulok Folyamatban: ősszel folytatja tanulmányaimat a BHRG Alapítvány Longitudinális Komplex Vizsgálat képzésén Dorka szeretettel várja az érdeklődőket foglalkozásán! 

Időpont: Keddenként 9:00 órától