Pomázi Vállalkozói Kör

Pomázi Vállalkozói Kör

Pomázi Vállalkozói Kör

2022. szeptember 20-án, kedden 17:30 órától várnak minden kedves érdeklődőt következő beszélgetésükre, az Igazi Oliváról IGAZÁN.

Az igazioliva kis családi vállalkozásként néhány év alatt az egyik legelismertebb hazai olívaolaj‑szakértő és –beszállító lett. Nincs titok, csak odafigyelnek a minőségre, az árképzésre, a szolgáltatásaikra és környezettudatosságra. Tóth Gusztival – volt régész - sok cikk és rádiófelvétel készült. A vállalkozásuk mellett Borival még 2 gyermeket is nevelnek. Hogy hogyan értek el idáig, mit éltek és élnek át értékeket valló vállalkozóként, arról fognak nekünk mesélni.

“Van Pomázon egy kis ékszerdoboz, ahova az emberek olykor csak megpihenni járnak. Persze vásárolnak is, hiszen itt található az egyik legminőségibb olívakereskedés. A hely hangulata, a tulajdonosok barátságos, már-már családias vendégszeretete olyannyira megnyugtató ebben a rohanó világban, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom: látogasson el ide. Természetesen az igazi élményt a klasszis, osztályon felüli minőséggel bíró olívaolajok adják.” (Ámon Henriette videointerjúja Tóth Gusztival)

Várunk minden pomázi és Pomáz környéki vállalkozót a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár épületében 2022. szeptember 20-án kedden 17:30-től.

Belépés: Ingyenes!

Helyszín: Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár Kaméleon terem