Csillagszóró Jótékonysági Est

Csillagszóró Jótékonysági Est

Alig két héttel vagyunk az EGYÜTT KÖNNYEBB jótékonysági gála után, de már készülünk is a következő jótékonysági estünkre. Mi, a művelődési ház munkatársai fontos küldetésünknek érezzük, hogy a társadalmi szerepvállalás színtereként is működjön ez az intézmény, és felhívjuk a figyelmet az adományozás, a közösségben való támogató jelenlét fontosságára.

Idén már harmadik éve támogatjuk társszervezőként Szczuka Panka álmát, aki a köré szerveződő csapattal, támogatókkal közösen valósítja meg a III. CSILLAGSZÓRÓ Jótékonysági Estet.

Tavaly, az energiaválság hatására nehezebb helyzetbe került helyi családokat, egyedülálló időseket segítettük a Ti adományaitokkal, most pedig a Közös Liget Alapítvány és a Pomázi Család és Gyermekjóléti Szolgálat közös táborában részt vevő egyik 11 éves, asperger szindrómás pomázi kislány célzott fejlesztésére gyűjtünk.

A fejlesztéshez kapcsolódó szolgáltatásokat a szintén pomázi Felzárkózunk Alapítvány fogja biztosítani a kislány számára.

Az előző években megszokott meghitt, adventi ráhangolódással, a kiváló fiatal zenészekből álló Olive Live zenekarral és meghívott vendégelőadóikkal, valamint további meglepetésekkel várunk mindenkit, aki szeretne közösségben lenni.