Fotópályázat - "Nyár"

Fotópályázat - "Nyár"

"Nyár" - A Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár 4 évszakos fotópályázatának nyári kiírása

Nagysikerű fotópályázatunk folytatódik: hála Önöknek már szebbnél szebb téli és tavaszi fotók díszitik a ház folyosóit. Köszönjük! Ezúttal "Nyár" témakörben várjuk fotóikat nagy szeretettel!

Pályázati feltételek:

 A pályázaton kizárólag pomázi lakosok illetve pomázi kötődésű pályázók vehetnek részt. (16 év alatti pályázók esetében szülői beleegyező nyilatkozat szükséges.)

 A pályázaton kizárólag Pomázról készült, nyári fotók elkészítésével lehet részt venni.

 Egy pályázó 1 pályaművet küldhet be.

 A pályázó nyilatkozatban elismeri, hogy a pályamű szerzői jogai őt illetik.

 Csak olyan pályamű küldhető be, amely a feltöltés után nem sérti más személyiségi és szerzői jogait, illetve rendelkezik a fotón látható személyek hozzájárulásával.

 A nyertes pályaműveket benyújtó pályázókkal a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár felhasználási megállapodást köt, melyben a pályázó korlátlan időtartamra szóló ingyenes felhasználási jogot enged át az intézmény részére.

 Valamennyi felhasználási jog biztosításának célja, hogy a pályázat tárgyát és célját népszerűsítse, továbbá hogy a pályaművek a nagyközönség számára is bemutatásra kerülhessenek. Ideértve többek között a kiadványok megjelentetését és a kiállítások szervezését is.

Értékelés:

A PMHK facebook oldalán meghirdetett internetes szavazás 10 legtöbb pozitív reakciót (, ,, ) kapott fotóját, mind kiállítjuk az intézményünkben. A legtöbb reakciót kapott kép közönségdíjban részesül.

Nevezési határidő:

2021. Augusztus 31.

A pályaműveket a fotopalyazat.pmhk@gmail.com e-mail címre várjuk.