Izgalmas programok a PMHK-ban márciustól júniusig egy helyen

Izgalmas programok a PMHK-ban márciustól júniusig egy helyen

Izgalmas programok a PMHK-ban márciustól júniusig egy helyen

2024-ben is rendkívül színes és izgalmas a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár programkínálata a Pomáz és környékbeliek számára. A tavalyi nagysikernek örvendő összefoglaló kiadványok után ebben az évben egy újdonsággal készültünk azért, hogy mindenki időben megtalálja a számára érdekes programot.

3 összefoglaló kiadványt fedezhettek fel a február vége óta Hozzánk érkezők faliújságjainkon és forgóállványunkon is.

Zenél a PMHK 2024 tavasz címmel zenés, táncos programokat találhatnak egy helyen, melyek között akad komolyzenei és folklór koncert, orgona vagy éppen beatbox; Családi PMHK 2024 tavasz elnevezésű kiadványunkban családi programjainkat gyűjtöttük egy helyre, ahol az Alma együttes műsora mellett megtalálják az immáron III. alkalommal megrendezésre kerülő Pomázi Gyerekkönyv Fesztivált, kézműves alkalmainkat, a Pendüljünk egy húron program keretében Hozzánk érkező  Liszt Ferenc Kamarazenekart, akik a Bábozd Zöldre Egyesülettel együttműködve nyújtanak komolyzenei, mese és családi élményt egyszerre; Irodalmi PMHK 2024 tavasz pedig azokat a programokat mutatja be, melyek irodalmi vagy verses előadások, fesztiválok, kiállítások, színházi előadás.

Áprilisban versbe borul a PMHK. A Magyar Költészet Napját április 10-én, szerdán 19 órától a Sanctum összművészeti, ingyenes esttel ünnepeljük, ahová Juhász Anna országos hírű irodalmár, a New York Művészpáholy alapítója, irodalmi szalonok megálmodója, a fővárosi irodalmi élet megkerülhetetlen alakja érkezik. Vendégei ezen az estén Csemer Boglárka Fonogram-díjas énekesnő és Kemény Zsófi kortárs költő, író, slammer. Április 13-án, szombaton 10 órától immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Országos Versíró és versmondó verseny, ahová idén is várjuk a jelentkezőket minden korosztályból. Április 2 – 22-e között ablakgalériánkban „A szeretet több a hitnél” címmel a Pilinszky 100 utazókiállítást tekinthetik meg a Kertész Imre Intézet jóvoltából.

Várjuk Önöket szeretettel! Nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő programot.