Pomáz Város Napja 2024 jelentkezés

Pomáz Város Napja 2024 jelentkezés

Tájékoztató Pomáz Város Napjáról a Civil szervezetek részére 

Kedves Pomázi Közösségek!

A 2024. szeptember 21-én, szombaton 8:00 órától 24:00 óráig megrendezésre kerülő Pomáz Napi rendezvényről szeretnénk részletes tájékoztatást adni Önöknek.

A rendezvényt idén is a Művelődési Házban és környékén tartjuk meg. A rendezvényen műsorokkal, játszóházzal, kézműves vásárral, büfével várjuk az érdeklődőket.

Az előző évekhez hasonlóan, a pomázi civil szervezetek és közösségek számára a város az idén is biztosítja a sátrakat.

Sörpadokat és asztalokat előre egyeztetett kérések alapján korlátozott számban tudunk rendelkezésre bocsátani, melyek elhelyezésre kerülnek a sátrakban.

Tekintve, hogy a rendezvény helyszíni lehetőségei korlátozottak, kérjük a tisztelt jelentkezőket, hogy a sátor és eszközfoglalásaikat felelősséggel tegyék, azért, hogy ne kelljen senkit elutasítanunk, de ne is legyen kihasználatlan sátor.

Vízvételi lehetőség rendelkezésre áll, viszont áramot sajnos nem tudunk a sátrakhoz biztosítani.

Felhívjuk a figyelmet, hogy akik gázzal főznek, kizárólag nyomáscsökkentővel ellátott eszközt használhatnak a főzéshez! A helyszínen annak meglétét a szervezők, illetve külső hatóság is ellenőrizni fogja, nyomáscsökkentő hiányában nem kezdhető el a főzés.

A sátrakban minden nemű árusítás tilos, tömény alkohol kiszolgálása díjtalanul sem lehetséges.

A közösségek kellékeiket szeptember 21-én 7:00 órától 9:00 óráig szállíthatják a sátrakhoz, azt követően minden gépjárművel kötelesek elhagyni a lezárt területet.

Az Álmos utca lezárásra kerül a Huszár utcától a Rózsa utcáig.

A rendezvényen 18:00 és 19:00 óra között minden kelléket és eszközt el kell szállítani a sátrakból, mert 19:00 órakor megkezdődik a sátrak szervezett elbontása. Mielőtt a helyszínt és a sátrakat elhagynák, kérjük jelezzék nekünk, hogy a sátorelemek hiánytalan megléte biztosítva legyen. Ahol probléma jelentkezik, az adott közösségre kénytelenek leszünk ráterhelni a hiányzó alkatrészeket.

Kérjük, jelezzék ismerőseiknek, a közösség tagjainak, hogy gyalogosan érkezzenek a helyszínre, mert a parkolás a környéken nehézkes lesz.

Az eseményen jelentős számú rendező és biztonsági szolgálat segíti a közlekedést, kérjük, velük együttműködve biztosítsuk a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítását.

Kérjük a szervezeteket – saját tagságuk ellátása mellett – lehetőségeikhez mérten a programok során fellépő gyermekek és felnőttek megvendégelésére.

A részletes tájékoztató és a jelentkezési lap linkje megtalálható a www.pmhkpomaz.huwww.pomaz.hu honlapokon, valamint a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár facebook oldalán.

Kérnénk, hogy 2024. augusztus 4-ig töltsék ki a jelentkezési lapot.

Az augusztus 4. után érkező jelentkezéseket már sajnos nem tudjuk elfogadni, főként a sátrak bérlése miatt!

Minden további kérdésben állunk rendelkezésükre az alábbi telefonszámok egyikén:

+3626325163

+36202282135

Köszönettel,

a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár szervezői