Pomáznapi tájékoztató civil szervezetek részére

Pomáznapi tájékoztató civil szervezetek részére

Kedves Pomázi Közösségek!

A 2023. szeptember 23-án, szombaton 8:00 órától 24:00 óráig megrendezésre kerülő Pomáz Napi rendezvényről szeretnénk részletes tájékoztatást adni Önöknek.

A rendezvényt idén is a Művelődési Házban és környékén tartjuk meg. A rendezvényen műsorokkal, játszóházzal, kézműves vásárral, büfével várjuk az érdeklődőket.

Az előző évekhez hasonlóan, a pomázi civil szervezetek és közösségek számára a város az idén is biztosítja a sátrakat.

Sörpadokat és asztalokat előre egyeztetett kérések alapján korlátozott számban tudunk rendelkezésre bocsátani, melyek elhelyezésre kerülnek a sátrakban.

Tekintve, hogy a rendezvény helyszíni lehetőségei korlátozottak, kérjük a tisztelt jelentkezőket, hogy a sátor és eszközfoglalásaikat felelősséggel tegyék, azért, hogy ne kelljen senkit elutasítanunk, de ne is legyen kihasználatlan sátor.

Vízvételi lehetőség rendelkezésre áll, viszont áramot sajnos nem tudunk a sátrakhoz biztosítani.

Felhívjuk a figyelmet, hogy akik gázzal főznek, kizárólag nyomáscsökkentővel ellátott eszközt használhatnak a főzéshez! A helyszínen annak meglétét a szervezők, illetve külső hatóság is ellenőrizni fogja, nyomáscsökkentő hiányában nem kezdhető el a főzés.

A sátrakban minden nemű árusítás tilos, tömény alkohol kiszolgálása díjtalanul sem lehetséges.

A közösségek kellékeiket szeptember 23-én 7:00 órától 9:00 óráig szállíthatják a sátrakhoz, azt követően minden gépjárművel kötelesek elhagyni a lezárt területet.

Az Álmos utca lezárásra kerül a Huszár utcától a Rózsa utcáig.

A rendezvényen 18:00 és 19:00 óra között minden kelléket és eszközt el kell szállítani a sátrakból, mert 19:00 órakor megkezdődik a sátrak szervezett elbontása. Mielőtt a helyszínt és a sátrakat elhagynák, kérjük jelezzék nekünk, hogy a sátorelemek hiánytalan megléte biztosítva legyen. Ahol probléma jelentkezik, az adott közösségre kénytelenek leszünk ráterhelni a hiányzó alkatrészeket.

Kérjük, jelezzék ismerőseiknek, a közösség tagjainak, hogy gyalogosan érkezzenek a helyszínre, mert a parkolás a környéken nehézkes lesz.

Az eseményen jelentős számú rendező és biztonsági szolgálat segíti a közlekedést, kérjük, velük együttműködve biztosítsuk a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítását.

Kérjük a szervezeteket – saját tagságuk ellátása mellett – lehetőségeikhez mérten a programok során fellépő gyermekek és felnőttek megvendégelésére.

A részletes tájékoztató és a jelentkezési lap linkje megtalálható  e-mailben, a www.pmhkpomaz.huwww.pomaz.hu honlapokon valamint a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár facebook oldalán.

Kérnénk, hogy 2023. augusztus 20-ig töltsék ki a jelentkezési lapot.

Az augusztus 20. után érkező jelentkezéseket már sajnos nem tudjuk elfogadni, főként a sátrak bérlése miatt!

Minden további kérdésben állunk rendelkezésükre Tel.: 06-26-325-163; 06-20-228-2135

a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár szervezői

Jelentkezési lap link:

https://forms.gle/eJdikTVVUvY8hXnv9