The Best of jégvarázs

The Best of jégvarázs

The Best of Jégvarázs – mese-koncert

Jegyek az alábbi linken érhetőek el:

https://savoytarsulat.livetickethub.hu/events/58411

Egy igazán jeges kalandra vágysz? Tarts velünk a messzi Északra!
Találkozz kedvenc hercegnőiddel egy igazán magával ragadó mese-koncert alkalmával!

A Jégvarázs című film története az inspirációja a Budapesti Savoy Társulat által bemutatott mese-koncertnek. A mese Arendelle királyságában játszódik, két testvér, Elza és Anna hercegnő főszereplésével. Elza rendkívüli hatalommal bír: képes jeget és havat varázsolni. Egy baleset következtében Elza elszigeteli magát a külvilágtól és testvérétől. Három évvel a szülők halála után méltóságok özönlenek Arendelle-be a világ minden tájáról Elza nyárközepi koronázási ünnepségére.

Amikor az ünnepség eljött, Elza egyre inkább aggódott, hogy nem tudja majd megfékezni erejét, ugyanakkor testvére, Anna izgatottan várta az eseményt. Az utcán sétálva találkozik a jóképű Hans herceggel a szomszédos királyságból, akivel azonnal szerelembe esik. Az ünnepség során csodás időt töltenek el kettesben és Hans megkéri Anna kezét, aki boldogan igent mondott. Elza azonban ellenezte az eljegyzést és a testvérek vitába keveredtek. Elza a vita közben elveszti az uralmat ereje felett, aminek következtében a palota padlóját hirtelen hegyes jégdárdák borítják be. A rémült Királynő elmenekül a Palotából egyenesen a hegyekbe, ahol úgy dönt, többé nem fog félelemben élni, és szabadjára engedi mágikus erejét, ami – tudtán kívül – az egész királyságra fagyos telet hoz.

Anna útnak indul, hogy meggyőzze testvérét, hogy térjen haza. A szeretet ereje segíti a várost megmenteni a véget nem érő téltől.

A történet során a testvérek a varázslatos kalandokkal teli út során megtanulják, hogy a szeretet mindent legyőz.

Fellépő művészek:
Gál Csengelle
Opovszky Melinda
Müller Tímea
Kollár Írisz
Siklóssy Regina
Zábráczki Anna
Orsós Réka
Kalászi Jázmin
Hajdú Márk
Dellár Dzsenifer
Antal Anna Kata

Az előadást követően van lehetőség személyesen találkozni és fényképet készíteni a szereplőkkel.