Női ruha csere bere

Női ruha csere bere

KÖRFORGÁS - Évszakváltó csere-bere a fenntarthatóság jegyében

 

Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen elcserélné a gardrób mélyén lévő használt, de jó minőségű női ruháit, kiegészítőit, cipőit, táskáit, ékszereit.

A PMHK és a Pomázi Ökokör ezután kéthavonta szervez KÖRFORGÁS csere-berét különböző témákban. Várható még játék, könyv, használati tárgy csere-bere is a következő alkalmakon.

Amit hoztál, de nem tudsz elcserélni itt, azt eljuttatjuk az Anyák az Anyákért Alapítvány munkatársaihoz, ahonnan a megmaradt ruhák közvetlenül rászoruló édesanyákhoz kerülnek majd.

Mindenkit arra kérünk, hogy csak jó minőségű, tiszta és használható ruhákat, ékszereket, kiegészítőket hozzon. Vagyis olyat hozz a KÖRFORGÁS-ba, aminek Te magad is örülnél és értékelnéd.

Amennyiben szeretnél részt venni és ruhát is hozni az első alkalomra, kérjük, írj egy e-mailt a pomaziokokor@gmail.com címre, a tárgyba írd, hogy körforgás. Ha látod már, mennyi ruhával készülsz, kérlek írd meg azt is. E-mailedre válaszként elküldjük a a csere-berén való részvétel szabályait.

A csere-bere helyszíne és ideje: PMHK- Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár -  Klubterem  - 2021. október 30. Szombat de.09.00-től 12.00-ig 

Jelentkezés, bővebb információ: pomaziokokor@gmail.com